Programme : Presentations by Time

Sunday, 26 March 2017

Sun26  Mar03:00pm(90 mins)
Getinge Group Room:
Lagan
Intercollegiate Board Exam Update
Sun26  Mar05:35pm(5 mins)
Mr Robert Slight  
Session : Trainees Meeting
Room: Studio
Trainee open discussion
Sun26  Mar05:40pm(45 mins)
Mr Jonathan Hyde  
Session : Trainees Meeting
Room: Studio

Monday, 27 March 2017

Mon27  Mar08:30am(180 mins)
Reserved - Edwards Room:
Lagan
AVIATOR Discussion
Mon27  Mar09:10am(10 mins)
Dr Michael Borger  
AVIATOR Discussion
Mon27  Mar09:20am(10 mins)
Prof Aung Oo  
AVIATOR discussion
Mon27  Mar09:40am(15 mins)
Dr Mohamad Bashir  
Mon27  Mar10:00am(30 mins)
CardioSolutions Group Room:
Boardroom 2
Mon27  Mar11:30am(180 mins)
Reserved - Edwards Room:
Lagan
NIHR
Mon27  Mar11:50am(10 mins)
Dr Andrew Cook Dr Andrew Cook  
Room: Auditorium
Heart Valve Voice
Mon27  Mar02:05pm(20 mins)
Mr Wil Woan Mr Wil Woan  
Room: Hall 2B
Mon27  Mar02:30pm(150 mins)
Reserved - Edwards Room:
Lagan
Mon27  Mar03:00pm(30 mins)
Reserved - Edwards Room:
Boardroom 1
Consent guidance
Mon27  Mar04:10pm(20 mins)
Ms Mary Agnew  
Has practice changed post TITRE?
Mon27  Mar04:45pm(15 mins)
Prof Gavin Murphy  
Session : Blood

Tuesday, 28 March 2017

Tue28  Mar08:30am(90 mins)
How to write a surgical paper - Session I Room:
Boardroom 1
Update from the MAVRIC Trial
Tue28  Mar09:30am(30 mins)
Mr Enoch Akowuah  
Session : Minimal Access
ECMO Plenary
Tue28  Mar09:40am(20 mins)
Mrs Jo-anne Fowles  
Room: Hall 2B
Tue28  Mar10:00am(30 mins)
Reserved - Edwards Room:
Lagan
Tue28  Mar10:30am(90 mins)
How to write a surgical paper - Session II Room:
Boardroom 1
Innovate or Perish
Tue28  Mar11:30am(15 mins)
Mr Eric Lim Mr Eric Lim  
Session : Lung Cancer
Surgery for stage IIIa lung cancer
Tue28  Mar11:45am(15 mins)
Dr Isabelle Opitz Dr Isabelle Opitz  
Session : Lung Cancer
Tue28  Mar01:00pm(90 mins)
How to write a surgical paper - Session III Room:
Boardroom 1
Looking Ahead
Tue28  Mar01:26pm(10 mins)
Mr Graham Cooper Mr Graham Cooper  
Room: Auditorium
SCTS accounts
Tue28  Mar01:36pm(5 mins)
Mr Kulvinder Lall  
Room: Auditorium
Approve new members
Tue28  Mar02:15pm(5 mins)
Mr Simon Kendall Mr Simon Kendall  
Room: Auditorium

Hosted By

Society for Cardiothoracic Surgery
The purpose of the Society is to further the interests of all involved in cardiothoracic surgery.
Event Logo Find us on Facebook Follow us on Twitter

Get the App

Get this event information on your mobile by
going to the appstore or google play and search for 'scts'
Eventflo Home
copyright Society for Cardiothoracic Surgery, eventflo.co.uk, Labhoo Ltd 2003-2021