10th Anniversary Drug Discovery 2016

Discussions by Time

Schedule : Discussions by Time

Thursday, 13 October 2016

Thu13  Oct08:45am(45 mins)
Please go to Plenary Keynote Room 3 Prof Chas Bountra, Oxford SGC - University of Oxford Room:
HALL 1C
Thu13  Oct08:45am(45 mins)
Please go to Plenary Keynote Room 3 Prof Chas Bountra, Oxford SGC - University of Oxford Room:
HALL 1B
Thu13  Oct09:30am(10 mins)
Welcome and Introduction. Speaker - Stephan Heyse, Genedata Room:
Room 11A
Thu13  Oct09:40am(20 mins)
A foundation in the murky waters of Discovery: Layering a platform across piles of in-vitro screens. Speaker - Margarita Shatalina, Genedata Room:
Room 11A
Thu13  Oct09:45am(30 mins)
Automated Acoustic Dispensing:Clinic and Research. Speaker - Kristin Blom, University Hospital Uppsala, Sweden Room:
Room 11C
Keynote: Sugars and Proteins
Thu13  Oct09:45am(45 mins)
Ben Davis Ben Davis  
Room: ROOM 3
Thu13  Oct10:00am(30 mins)
Integrating screening data across a large multisite pharma organization. Speaker - Dave Murray, AstraZeneca Room:
Room 11A
Thu13  Oct10:20am(30 mins)
Targeting Individual Cancers Using Chemical Systems Medicine. Speaker - Krister Wennerberg, Institute of Molecular Medicine, Finland Room:
Room 11C
Thu13  Oct10:30am(30 mins)
Phenotypic high-content screen measuring aggregate clearance in neurodegenerative diseases. Speaker - Emilie Bureau, MRCT Room:
Room 11A
TBC
Thu13  Oct11:30am(30 mins)
Martin Pule Martin Pule  
Room: HALL 1B
Thu13  Oct11:30am(30 mins)
High-content screening:How to easily select meaningful feature combinations. Speaker - Lope Florez, Genedata Room:
Room 11A
Thu13  Oct11:30am(10 mins)
Labcyte Workshop - Introduction to TRACK 2 Room:
Room 11C
Thu13  Oct11:40am(30 mins)
From Routine to Extreme Cherry Picking. Design of New Acoustically Compatible Storage Tubes for Liquid Samples. Speaker - Clive Green, AstraZeneca Room:
Room 11C
Thu13  Oct12:00pm(30 mins)
Drug combinations as potential oncology therapeutics:Data analysis with Genedata Screener. Speaker - Michelle Newman, MRCT Room:
Room 11A
Thu13  Oct12:00pm(30 mins)
Poster Tasters Room:
HALL 1B
Thu13  Oct12:00pm(30 mins)
Poster Tasters Room:
ROOM 3
Thu13  Oct12:00pm(30 mins)
Poster Tasters Room:
HALL 1C
Thu13  Oct12:15pm(30 mins)
Echo-MS A Versatile Platform for Ultrafast Mass Spectrometry Analysis in Drug Discovery. Speaker - Ian Sinclair, AstraZeneca Room:
Room 11C
Thu13  Oct12:30pm(30 mins)
Simplifying synergy: Combination screens. Speaker - John Vincent, AstraZeneca Room:
Room 11A
Thu13  Oct12:30pm(30 mins)
Snapshots (max 5 companies) Room:
HALL 1B
Thu13  Oct12:30pm(30 mins)
Snapshots (max 5 companies) Room:
ROOM 3
Drug Safety in Drug Development
Thu13  Oct02:30pm(45 mins)
Munir Pirmohamed Munir Pirmohamed  
Room: ROOM 3
Thu13  Oct02:30pm(45 mins)
Please go to Keynote Room 3 Munir Pirmohamed , Drug Safety in Drug Development Room:
HALL 1C
Thu13  Oct02:30pm(45 mins)
Please go to Keynote Room 3 Munir Pirmohamed , Drug Safety in Drug Development Room:
HALL 1B

Friday, 14 October 2016

Fri14  Oct09:10am(10 mins)
Workshop Intro - In vitro to Clinic. Speaker - Eric Tang, Phoenix Biomedical Room:
Room 11A
Fri14  Oct09:20am(10 mins)
AIDPATH Introduction. Speaker - Gloria Bueno, Universidad de Castilla-La Mancha Room:
Room 11A
Fri14  Oct09:30am(30 mins)
Organoid Models. Speaker - Farzin Pourfazad, Hubrecht Organoid Technology, HUB Room:
Room 11A
Fri14  Oct10:00am(30 mins)
The Importanceof human stroma in PDX models. Speaker - Anna Grabowska, University of Nottingham Room:
Room 11A
Fri14  Oct11:00am(30 mins)
Microfluidics - Personalised Therapy? Speaker - Victoria Green - University of Hull Room:
Room 11A
Fri14  Oct11:30am(30 mins)
3D multiplexed high content screening (HCS) of human derived microtissue models for the improved in vitro prediction of toxicity. Speaker - Stephanie Ryder - Cyprotex Room:
Room 11A
Fri14  Oct11:30am(30 mins)
Poster Tasters (2-3) Room:
HALL 1B
Fri14  Oct11:30am(30 mins)
Poster Tasters Room:
HALL 1C
Fri14  Oct11:30am(30 mins)
Poster Tasters Room:
ROOM 3
Fri14  Oct12:00pm(30 mins)
Snapshots (max 5 companies) Room:
ROOM 3
Fri14  Oct12:00pm(30 mins)
Snapshots (max 5 companies) Room:
HALL 1C
Fri14  Oct12:00pm(30 mins)
Snapshots (max 5 companies) Room:
HALL 1B
Fri14  Oct12:00pm(30 mins)
UK CM-Path Initiative: The Uptake of Molecular Diagnostics and Related Technologies. Speaker - Professor Sarah Coupland - University of Liverpool Room:
Room 11A
Fri14  Oct02:00pm(35 mins)
3D/Organotypic culture models: Practical approaches. Speaker -Eric Tang, Phoenix Biomedical Room:
Room 11A
Fri14  Oct02:00pm(45 mins)
Please go to Keynote Room 3 Carol Robinson, Omass Technologies Ltd Room:
HALL 1C
Fri14  Oct02:00pm(45 mins)
Please go to Keynote Room 3 Carol Robinson, Omass Technologies Ltd Room:
HALL 1B
Fri14  Oct02:35pm(35 mins)
Microfluidic devices. Speaker - Tudor Petreus, Oncology iMed, AstraZeneca Room:
Room 11A
Fri14  Oct03:10pm(35 mins)
Fast 4D microscopy for cancer research applications. Speaker - Gopi Shah, Cancer Institute, Cambridge Room:
Room 11A

Hosted By

ELRIG

The European Laboratory Research & Innovation Group Our Vision : To provide outstanding, leading edge knowledge to the life sciences community on an open access basis

Get the App

Get this event information on your mobile by
going to the appstore or google play and search for 'elrig'